facebook tracking
Michael Bingmert

Michael Bingmert

CTO – IT

Michael Bingmert och är chef för IT-avdelningen här på ServiceFinder.

Han började i mars 2011, med ena benet på marknadsavdelningen och andra på IT. Då bestod IT-avdelningen av en ensam utvecklare, Urban Henriksson, men idag är vi fem och på väg att utöka ytterligare. Urre är kvar förresten - som senior utvecklare och klippa i bolaget.

Att jobba på IT-avdelningen på ServiceFinder är en ständigt omtumlande resa. Vi har ett transaktionsintensivt system, höga konverteringsmål mot dubbla kundgrupper, bygger både den externa sajten och interna system för order/fakturering och CRM. Vi har öppna API:er mot samarbetspartners, skickar stora mängder e-post, SMS, push-notiser och annat. Vi hämtar också mycket information och sammanställer för våra företag.

Och idéerna bara fortsätter att strömma in!

Jag söker alltid efter nya kollegor som vill dela utmaningen med mig och även om vi inte har någon annons ute just nu, så uppskattar jag alltid ett välskrivet CV i min inkorg.

Vi är en liten och informell organisation där alla i teamet delar på ansvar både för utveckling, sprintbyggande, drift och underhåll. Alla har något att säga till om. Ingen dag är den andra lik och även om uppgifterna möjligen känns lite för många ibland, så är de aldrig enformiga eller tråkiga.

Nyfiken på den kanske största utmaningen i din karriär? Kontakta mig!

michael.bingmert@servicefinder.com

0760087630

Jobbar du redan på ServiceFinder?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor