facebook tracking
Avdelning

IT

Connect
Kreativa och smarta lösningar

Att jobba på IT-avdelningen på ServiceFinder är en verklig utmaning! Vi har ett transaktionsintensivt system, höga konverteringsmål mot dubbla kundgrupper, bygger vår externa sajt såväl som interna system för order/fakturering och CRM. Vi har öppna API:er mot samarbetspartners, skickar stora mängder e-post, SMS, push-notiser. Vi hämtar och sammanställer information från flera källor åt våra företag och företagspresentationer.

Vi är en liten och informell organisation där alla i teamet delar på ansvar både för utveckling, sprintbyggande, drift och underhåll. Alla har något att säga till om och alla är delaktiga i processen.

Avdelningen är liten, men åtnjuter stort fokus i företaget. Vi är organiserade direkt under VD och samarbetar nära ledningsgruppen för att komma fram till bästa prioriteringar och avvägningar. Genom att vara kreativa, entreprenörsdrivna och smarta kan vi leverera effektiva system som hjälper oss att ta över marknaden för tjänsteförmedling.

Vi är redan bäst - men vi slutar aldrig att förbättra oss!

Varför välja ServiceFinder som arbetsgivare?

ServiceFinder är ett ungt entreprenörsbolag som satsar på sina medarbetare genom att erbjuda utbildningar, personlig utveckling och karriärmöjligheter. I vår tillväxt välkomnar vi alla som är ute efter att klättra inom bolaget och koncernen. Med schibsted som koncern bakom ryggen, är vi starkare än någonsin och kan erbjuda dig som medarbetare stabila villkor och spännande arbetsplats. Vi tror på att erbjuda en seriös arbetsplats med roliga inslag, och nedan hittar du exempel på vad vi gärna gör emellan arbetspassen.

 • Måndagsfrukost

  Måndag morgon vill man gärna dela med sig av allt roligt som hänt under helgen. Därför samlas vi alla i köket varje måndag för att äta frukost tillsammans i en avslappnad och rolig miljö.

 • Månadsmingel

  Första fredagen varje månad ställer vi till med en fest eller ett happening. Det har varit alltifrån Oktoberfest, Halloweenfest, Julfest till Latin night och beer pong. Kl 17.00 avslutar vi arbetet och börjar festen direkt. Här får vi även tillfälle att fira av de bra saker vi gjort under månadens gång.

 • Slipsonsdag

  En tradition som hängt med oss sedan bolaget startades och man satt i källaren på Norr mälarstrand. Vi tänker inte bara framgång, vi vill klä oss i framgång och därför har vi Slipsonsdag, en dag där vi är lite finare. Glömmer du slipsen, måste du bjuda alla på fika och i och med tillväxten, kan det bli en dyr fika.

 • Gong gong och Rekord

  Vi firar mycket, alltifrån säljrekord till rekord på Kundservice och Marknad. Förutom att det bjuds på skumpa, drar vi fram vår gong gong. Vi sätter på "We are the champions" på högsta volym, samlar hela företaget och slår i den. På det sättet, vet vi alltid hur vi ligger till i resan mot att bli Top of mind.

Stureplan 4C, 7tr
114 35 Stockholm Vägbeskrivning info@servicefinder.se 08-653 00 00

Göteborg

Mässans Gata 18
402 24 Göteborg Vägbeskrivning

Helsingborg

Bredgatan 11
252 25 Helsingborg Vägbeskrivning

Örebro

Forskarvägen 1
70218 Örebro Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ServiceFinder?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor